News Flash:

Pulpe de pui cu cartofi si naut la cuptor

8 Martie 2013
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g cartofi dulci taiati cubulete
1 ceapa rosie tocata
240 g naut
4 rosii taiate felii
1 catel de usturoi taiat feliute
2 linguri ulei de masline
8 pulpite superioare de pui
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Intr-un vas de iena amestecam ceapa cu rosii, cartofi, usturoi si o lingura de masline. Bagam vasul la cuptor timp de 15 minute. Intre timp, incingem uleiul ramas intr-o tigaie si punem carnita de pui la rumenit cate 2 minute pe fiecare parte. Transferam apoi carnita in vasul de iena si mai bagam la cuptor inca 10-15 minute. Adaugam nautul si patrunjelul, amestecam si mai lasam la cuptor inca 5 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci ceapa rosie naut rosii patrunjel tocat tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015972 (s)