News Flash:

Pulpe de pui cu ardei iute

18 Decembrie 2013
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe pui intregi
150 g dulceata de ceapa rosie
o rodie
50 ml ulei masline
un ardei iute rosu
100 ml vin rosu
50 g branza Gorgonzola Piccante
cateva boabe piper rosu
amestec condimente Kotanyi cu miere si mustar

Mod de preparare:

Pulpele spalate si scurse de apa se presara cu amestecul de condimente cu miere si mustar. Ardeiul iute se taie felii subtiri, rodiei i se scot semintele, iar dulceata se subtiaza cu vin rosu.
Intr-o craticioara rumenim pulpele in ulei de masline, cca doua minute pe fiecare parte,apoi le asezam intr-o tava potrivita.

Le stropim cu dulceata de ceapa rosie diluata cu vin, adaugam feliile de ardei iute si cateva boabe de ardei rosu, iar pentru a ingrosa putin sosul, am adaugat Gorgonzola Piccante si am introdus pulpele la cuptor pentru 25 de minute.

In ultimele doua minute de coacere a pulpelor la cuptor, adaugam si semintele de rodie. Nu le-am adaugat mai devreme pentru ca semintele si-ar fi pierdut culoarea superba!
Dupa coacere, asezam pulpele de pui pe un platou si le ornam frumos cu dulceata, semintele de rodie si sos, garnitura ramane la alegere voastra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013008 (s)