News Flash:

Pulpe de pui africane

13 Mai 2013
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

80 ml sos Worcestershire
4 lingurite ketchup
2 lingurite pudra de mustar (eu l-am inlocuit cu mustar normal)
1 lingurita ghimbir macinat
4 linguri gem de caise
1 ceapa medie curatata si taiata marunt
8 ciocanele de pui
4 catei de usturoi zdrobiti amestecati cu 4 linguri de ulei
cartofi taiati in marimea dorita in functie de numarul de persoane.
1 lingurita rasa de rozmarin macinat

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca sosul Worcestershire, ketchupul, mustarul pudra sau normal, ghimbirul, gemul si ceapa. Se introduc ciocanelele spalate si crestate in vas, se amesteca si se lasa la marinat timp de 2-3 ore (daca e posibil, chiar o noapte). Cartofii taiati si spalati, se asezoneaza cu sare, piper si rozmarin.
 Cand asezati ciocanelele in tava , turnati si uleiul cu usturoiul peste ele, puneti cartofii printre bucatile de carne apoi se acopera tava cu o folie de aluminiu.
 Se lasa la cuptor timp de 45 min pana la o ora. Verificati la 30 de minute, daca cartofii sunt inmuiati, luati folia de aluminiu si lasati sa se rumeneasca impreuna cu ciocanelele de pui.
 
Ciocanele de pui africane recomandate de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos worcestershire ceapa medie cartofi taiati ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013838 (s)