News Flash:

Pulpe de iepure la cuptor, marinate

23 Aprilie 2019
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente pentru pulpe de iepure la cuptor

  •  6 pulpe de iepure
  •  500 g ciuperci
  • champignon
  •  6 castraveti murati
  •  2 cepe
  •  200 g kaizer
  •  fire de cimbru
  •  1 lingura ulei

Pentru marinata

  • 150 ml suc de rosii
  •  100 ml vin
  • alb sec
  •  sare
  • piper
  • orez fiert la abur, pentru garnitura

 
Mod de preparare pulpe de iepure la cuptor:

Amesteci sucul de rosii cu vinul alb si condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Cu aceasta marinata ungi pulpele de iepure. Dai carnea peste noapte la frigider. A doua zi, o scoti si o lasi la temperatura camerei. Cepele le tai julien, ciupercile felii si kaizerul cubulete. Le pui la calit, 5 minute, intr-o tigaie cu putin ulei. Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
 Carnea o asezi intr-o tava, iar peste ea torni marinata. In aceeasi tava pui si legumele calite cu kaizerul. Adaugi si castravetii taiati. Acoperi tava cu folie de aluminiu si o dai la cuptorul preincalzit, la 180 °C, 45 de minute. Indepartezi folia si lasi carnea sa se rumeneasca inca 15 minute. 
La final, o presari cu cimbru proaspat. Servesti friptura calda, decorata cu cimbru si cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iepure cuptor pulpe cuptor pulpe marinate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016128 (s)