News Flash:

Pulpe de curcan cu usturoi si condimente

20 Februarie 2013
3352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de curcan
4 catei de usturoi, rasi pe razatoarea mica
1 lingura sare grunjoasa
4 linguri ulei de dovleac
1/2 lingurita piper, macinat
1/2 lingurita sare fina
1/2 lingurita rozmarin uscat
1/2 lingurita boia dulce
1/2 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Spalati bine bucatile de carne, presarati pe ele sarea grunjoasa, apoi le puneti intr-un castron dreptunghiular cu capac, pe care-l bagati la frigider pentru 24 de ore. Dupa cele 24 de ore, amestecati intr-un bol micut uleiul cu usturoiul, sarea fina, piperul, boiaua,rozmarinul si busuiocul. Scurgeti bine carnea de apa care a lasat-o, apoi ungeti-o bine pe toate partile, cu pasta obtinuta mai sus. Bagati din nou castronul cu carnea la frigider pentru 48 de ore, iar din cand in cand o mai intoarceti de pe-o parte pe alta. Dupa ce au trecut si cele 48 de ore, agatati carnea in doua carlige si o lasati o zi in camara sa se usuce putin. O bagati apoi in afumatoare pentru circa 3 zile, iar in fiecare zi o afumati putin. Dupa cele trei zile de rasfat cu putintel fum, o lasati iarasi o zi in camara, apoi e buna de mancat.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare grunjoasa piper sare fina rozmarin uscat boia dulce frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019875 (s)