News Flash:

Pulpe de curcan cu sos Worchester la cuptor

7 Februarie 2012
3437 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpe de curcan cu sos Worchester la cuptor
Ingrediente:

2 pulpe superioare de curcan
1/4 ceasca suc de lamaie
3/4 cana sos picant (ketch-up)
1 ceapa potrivita tocata
1 lingura mustar Dijon
2 linguri zahar brun
1 lingurita pudra de chili
1 lingura sos Worchester
putin sos extra iute gen Tabasco
2 linguri ulei
  
Mod de preparare:
  
Dupa ce preincalzim cuptorul la 180 de grade C, prajim ceapa in ulei fierbinte timp de 2 minute. Apoi micsoram focul si adaugam zaharul, lasam 2 minute, dupa care luam cratita de pe foc. Se adauga sosul picant, sucul de lamaie, sosul Worchester, mustarul, chili, sosul Tabasco si se amesteca bine. Sosul rezultat se pune este pulpe. Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de o ora. Descoperim si coacem timp de 20 de minute pana pulpele se rumenesc frumos. Se serveste cu orez, legume sau cartofi.
Pulpe de curcan cu sos Worchester la cuptor pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos picant ceapa mustar dijon zahar brun sos worchester ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020451 (s)