News Flash:

Pulpe cu smantana

1 August 2012
1993 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpite superioare de pui
orez fiert pentru servire
1 lingurita boia dulce
100 g smantana
1 praf ghimbir
2 lingurite coriandru
2 lingurite pasta de tomate
2 lingurite suc de lamaie
100 g iaurt
75 g unt
1 ceapa tocata marunt
2 cuisoare
2 catei de usturoi zdrobiti
1 baton de scortisoara
250 ml supa de pui

Mod de preparare:

Se amesteca sucul de lamaie, cu ghimbirul, pasta de tomate, coriandrul si iaurtul, se trec pulpele de pui prin sos, apoi se pun intr-un castron, se acopera si se baga in frigider pentru 2 ore. In acest timp se calesc usturoiul si ceapa in unt incins, iar dupa 3 minute se pun cuisoarele si scortisoara. Mai lasam un minut si adaugam puiul, amestecand in jur de 5 minute. Adaugam supa, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba. In momentul in care incepe sa fiarba, focul se da minim. Dupa o ora se pune smantana, iar dupa alte 3 minute cusioarele si scortisoara. La final se potriveste de sare.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez boia dulce smantana ghimbir coriandru iaurt unt ceapa cuisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1990 viz    0 com
1313 viz    0 com
4594 viz    0 com
5662 viz    0 com
1263 viz    0 com
2818 viz    0 com
2538 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013740 (s)