News Flash:

Pulpa de vitel cu sos de ketchup si boia

25 Martie 2013
1496 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpa de vitel
10 catei usturoi
2 cepe
2 linguri boia dulce
4 linguri ketchup picant
patrunjel verde
1 lingura cimbru
ulei
sare

Mod de preparare:

Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care le-am batut cu un ciocan pentru snitele, apoi le-am taiat in bucati de cca 3-4 cm. Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit pe toate partile bucatile de carne. Am adaugat ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Am pus 2 litri de apa calduta si am lasat sa fiarba. Intre timp am spumat de cate ori a fost cazul. Ketchupul, boia, cimbrul si sarea le-am amestecat si le-am pus peste carne. Am acoperit am am lasat sa fiarba cca 2 ore, completand cu apa, daca mai este cazul. Cand carnea a fost gata, iar sosul a scazut putin, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul. Se poate servi cu piure de cartofi si gogosari murati.

Pulpa de vitel cu sos de ketchup si boia recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

catei usturoi cepe boia dulce ketchup picant patrunjel verde cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013973 (s)