News Flash:

Pulpa de pui cu garnitura de cartofi

22 Mai 2019
351 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • pulpa de pui
  • cartofi

Mod de preparare:

Pulpele se fierb foarte putin in apa cu vegeta, apoi se pun la prajit in cuptor. Cartofii se fierb in coaja proprie si se curata prin radere. Apoi se taie foarte marunt, punandu-se in cratita la foc mic.
Se adauga ceapa taiata marunt, ulei si untura, se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se servesc calde, cu muraturi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe pui friptura cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021948 (s)