News Flash:

Pulpa de pui cu cartofi

6 Octombrie 2011
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpa de pui cu cartof
Ingrediente: 1 pulpa de pui 300 g cartofi piper sare Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie. Pulpa de pui dezghetata se parleste, se spala bine si se sterge. Tigaia Dry Cooker se asaza pe foc, cu capacul pus. Cand este incinsa se pun pulpa taiata si condimentata, cartofii, dupa care se acopera. Dupa 10 minute se intoarce pulpa pe cealalta parte si se pune iarasi. Se lasa inca 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano cartofi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11777 viz    0 com
2467 viz    0 com
3921 viz    0 com
6604 viz    0 com
1170 viz    0 com
2355 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019356 (s)