News Flash:

Pulpa de pui cu cartofi

6 Octombrie 2011
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpa de pui cu cartof
Ingrediente: 1 pulpa de pui 300 g cartofi piper sare Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie. Pulpa de pui dezghetata se parleste, se spala bine si se sterge. Tigaia Dry Cooker se asaza pe foc, cu capacul pus. Cand este incinsa se pun pulpa taiata si condimentata, cartofii, dupa care se acopera. Dupa 10 minute se intoarce pulpa pe cealalta parte si se pune iarasi. Se lasa inca 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano cartofi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12245 viz    0 com
2537 viz    0 com
4012 viz    0 com
7279 viz    0 com
1225 viz    0 com
2434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015626 (s)