News Flash:

Pulpa de pui cu cartofi

6 Octombrie 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pulpa de pui cu cartof
Ingrediente: 1 pulpa de pui 300 g cartofi piper sare Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie. Pulpa de pui dezghetata se parleste, se spala bine si se sterge. Tigaia Dry Cooker se asaza pe foc, cu capacul pus. Cand este incinsa se pun pulpa taiata si condimentata, cartofii, dupa care se acopera. Dupa 10 minute se intoarce pulpa pe cealalta parte si se pune iarasi. Se lasa inca 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmigiano cartofi piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11412 viz    0 com
2420 viz    0 com
3849 viz    0 com
6218 viz    0 com
1116 viz    0 com
2298 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019224 (s)