News Flash:

Pulpa de porc la tava

5 Mai 2016
3870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr bacon
5 linguri de ulei de masline
2 cepe medii
500 gr pulpa de porc
5 catei de usturoi
1 kg cartofi taiati cubulete
putina sare
putin piper alb
1 lingurita seminte de chimen
o crenguta de rozmarin proaspat

Mod de preparare:

1. Unge cu putin unt o tava de copt.
2. Taie baconul in fasii potrivite si pune-le in tava, apoi bucati din pulpa de porc.
3. Printre fasii strecoara bucatile de cartofi, usturoiul maruntit si ceapa taiata julienne.
4. Potriveste de sare si piper.
5. Presara chimenul si rupe crenguta de rozmarin in mai multe bucati. Pune-le si pe acestea peste carne.
6. Baga tava in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura porc pulpa tava friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5028 viz    0 com
4157 viz    0 com
1530 viz    0 com
1191 viz    0 com
1021 viz    0 com
1486 viz    0 com
2088 viz    0 com
1905 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018883 (s)