News Flash:

Pulpa de porc la tava

5 Mai 2016
4066 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr bacon
5 linguri de ulei de masline
2 cepe medii
500 gr pulpa de porc
5 catei de usturoi
1 kg cartofi taiati cubulete
putina sare
putin piper alb
1 lingurita seminte de chimen
o crenguta de rozmarin proaspat

Mod de preparare:

1. Unge cu putin unt o tava de copt.
2. Taie baconul in fasii potrivite si pune-le in tava, apoi bucati din pulpa de porc.
3. Printre fasii strecoara bucatile de cartofi, usturoiul maruntit si ceapa taiata julienne.
4. Potriveste de sare si piper.
5. Presara chimenul si rupe crenguta de rozmarin in mai multe bucati. Pune-le si pe acestea peste carne.
6. Baga tava in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura porc pulpa tava friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5395 viz    0 com
11926 viz    1 com
1722 viz    0 com
1324 viz    0 com
1222 viz    0 com
1788 viz    0 com
2771 viz    0 com
2336 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020945 (s)