News Flash:

Pulpa de porc cu orez si morcovi

20 Martie 2012
2586 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulpa de pui cu porc
Ingrediente:

800 g pulpa de porc
1 ceasca orez
aprox. 300 g morcovi
1 lingurita boia dulce
ulei
piper
ulei

   
Mod de preparare:

Pulpa de porc o spalam bine apoi o taiem bucatele si o prajim in putin ulei. Dupa ce scade sucul lasat de carne adaugam boia, amestecam 1 minut si apoi completam cu apa pana cand carnea este aproape acoperita. Acoperim oala cu un capac, micsoram focul si lasam sa se faca 40 de minute.  Gustam carnea si daca este fiarta adaugam morcovii congelati si orezul. Mai adaugam 2 cesti de apa si lasam tot la foc mic cu capac, amestecand din cand in cand. Condimentam cu sare si piper. Ar trebui sa fie gata in 15 minute. Stingem focul si lasam sa mai stea cu capac 10 minute.
Pulpa de porc cu morcov si orez pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez morcovi boia dulce uleipiperulei oala capac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017498 (s)