News Flash:

Pulpa de porc cu orez

18 Aprilie 2012
3352 Vizualizari | 2 Comentarii
Orez cu carne
Ingrediente:

1 cana orez cu bobul lung
350 g pulpa de porc taiata fasii
1 lingura ulei de masline
1 ardei rosu tocat
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi tocat
500 ml supa de pui
400 g rosii in bulion

Mod de preparare:


Se incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu si punem ceapa cu ardeiul la calit timp de 5 minute. Adaugam usturoiul si sare dupa gust si mai calim timp de un minut. Adaugam carnita de porc si lasam sa se rumeneasca timp de 5 minute, amestecand des. Adaugam supa, rosiile si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam orezul si reducem focul la minim. Lasam sa fiarba la foc mic, cu vasul acoperit timp de 10 minute, apoi indepartam capacul si mai lasam sa se fiarba 10 minute, pana cand se absoarbe tot lichidul. Se serveste cu salata de rosioare.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu ceapa usturoi tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Billydep  | #1331
wh0cd627041 abilify
Billydep  | #1465
wh0cd625391 singulair tulasi benadryl copegus cystone buy rulide
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013397 (s)