News Flash:

Pulpa de miel umpluta

8 Aprilie 2014
1823 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o pulpa de miel de 2-2,5 kg, dezosata
1 lingura de ulei de susan
280 g de spanac proaspat
2 lingurite de seminte de pin
170-180 g de branza de capra
1 ceasca de faina
1 lingura de sare
1 lingurita de seminte de fenicul
2 lingura de piper negru macinat
1 lingurita de cimbru uscat

Mod de preparare:

Taie pulpa de miel astfel incat sa fie intinsa pe o suprafata cat mai mare, pentru a putea sa o rulezi ulterior. Condimenteaz-o cu sare si piper dupa gust si intinde peste ea frunzele spalate de spanac si branza de capra. Presara semintele de pin si ruleaza pulpa de miel ca intr-un cilindru. Leag-o cu ajutorul unei sfori speciale pentru gatit.

Amesteca faina cu sarea, piperul, cimbrul si semintele de fenicul si imbraca rulada in acest amestec. Incalzeste uleiul de susan si unge pulpa de miel cu acesta. Gateste pulpa de miel in cuptorul incins la 200 de grade timp de 40 de minute. Dupa ce s-a scurs acest timp, acoper-o cu folie de aluminiu si mai las-o la copt 10-15 minute, la o temperatura de 65 de grade.
Serveste preparatul cu o salata de cruditati alaturi sau cu usturoi verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete miel pulpa umplut miel umplut retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4903 viz    0 com
2971 viz    0 com
3543 viz    0 com
2769 viz    0 com
1434 viz    0 com
1428 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012722 (s)