News Flash:

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi

3 Mai 2013
3985 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pulpa de miel
2 linguri de ulei de arahide
2 linguri sos de soia
2 linguri de ghimbir proaspat
200 g miere
2 catei de usturoi
1 lingura de garam masala

Mod de preparare:

Spala si curata bine pulpa de miel, unge-o cu ulei de arahide si pune-o intr-o tava mare, la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute. Separat amesteca sosul de soia cu ghimbirul, mierea, usturoiul si garam masala. Scoate tava din cuptor si toarna peste carnea de miel acest amestesc.
Pune tava din nou la cuptor si din 10 in 10 minute stropeste carnea cu sosul din tava.
Friptura de miel cu miere se serveste calda, cu salata verde, rosii, ceapa verde sau presarata cu patrunjel proaspat.

sursa: acasa
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere usturoi garam masala salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1982 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022681 (s)