News Flash:

Pulpa de miel in sos

24 Iulie 2012
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pulpa de miel
1 ardei gras verde
1 ardei capia
3 cepe
2 morcovi
2 tije telina
4 catei usturoi
2 foi dafin
250 ml vin roze
200 ml suc de rosii
piper
sare
ulei

 Mod de preparare:
 
Carnea de miel am fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o  si am taiat-o bucati potrivite.
Ceapa am taiat-o solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei.
Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari.
Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.
Se poate servi cu mamaliguta calda.
Pulpa de miel in sos rosu recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei capia cepe morcovi tije telina usturoi foi dafin vin roze
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2793 viz    0 com
2491 viz    0 com
3526 viz    0 com
1374 viz    0 com
2030 viz    0 com
3531 viz    0 com
1293 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014283 (s)