News Flash:

Pulpa de miel glasata

5 Aprilie 2011
3557 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pulpa de miel glasata
Ingrediente: 2 pulpe de miel, 3-4 linguri ulei, 1 capatana de usturoi, boia dulce Pentru sosul marinat: 3 pahare vin rosu, 3 linguri coniac, 1 lingurita scortisoara, 2 cuisoare parfumate, 1 ceapa, 5 felii de morcov, sare, piper Pentru garnitura: 400 g fasole verde, 400 g cartofi Mod de preparare: Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat, se toarna peste carne si se lasa vasul la rece de seara pana dimineata. Se intoarce carnea o data sau de doua ori, pentru a fi imbibata cu sos. Se scot pulpele de miel de la macerat, si se aseaza intr-o tava. Se presara cu sare, piper si boia dulce, se stropesc cu ulei. Se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 20 de minute pana se rumenesc putin. Se adauga cateva linguri de apa, se intoarce carnea din cand in cand si se stropeste de fiecare data cu sosul din tava. Sosul trebuie completat cu apa. Pentru a pastra carnea suculenta se acopera tava cu folie dupa ce se rumeneste carnea. Cand este gata friptura, se adauga cateii de usturoi intregi sau feliati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfacla rosie usturoi caramelizat ulei usturoi sos marinat praz coniac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4189 viz    0 com
3830 viz    0 com
1575 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018781 (s)