News Flash:

Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi caramelizat

5 Aprilie 2011
1531 Vizualizari | 0 Comentarii
pulpa de miel cu rozmarin
Ingrediente: 1 pulpa de miel dezosata, 2-3 ramurele de rozmarin, 4 caciulii de usturoi, 1 dl. ulei, 1 ceapa rosie, 1 lingura zahar, 1 lingura miere, piper proaspat macinat, 2 dl. vin alb, condimente pentru carne de miel Mod de preparare: 1. Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop de bucatarie si se freaca cu sare, piper si rozmarin tocat. Se pune intr-un bol; peste carne se pun 4-5 catei de usturoi taiati marunt, ceapa taiata rondele, ulei, se acopera cu folie de aluminiu si se tine la frigider pana a doua zi. 2. A doua zi, se pune carnea intr-o tava, se acopera cu baitul in care a fost tinuta peste noapte si, la 135-140*C, se frige timp de 2 ore si jumatate. In timpul coacerii, de mai multe ori se stropeste carnea cu sosul din tava, la care se adauga si vinul. 3. Restul de usturoi se curata si se aleg cateii de usturoi. Intr-o tigaie se pune zaharul si se caramelizeaza, se adauga mierea si cateii de usturoi, sarati in prealabil. Peste, se toarna 1/2 dl. vin si, incetisor, se fierbe, amestecand mereu. Mod de servire: Pe un platou adanc se aseaza carnea de miel portionata si se acopera cu cateii de usturoi caramelizati, se orneaza cu frunzulite de rozmarin si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi caramelizat miere ulei gogosar rom vin alb piper macinat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2504 viz    0 com
3559 viz    0 com
4193 viz    0 com
3833 viz    0 com
1579 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014138 (s)