News Flash:

Pulpa de miel asezonat cu ierburi aromate

31 Martie 2017
799 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pulpa de miel
1 legatura patrunjel
4-5 crengute de rozmarin 1 pulpa de miel
4-5 crengute de cimbru, proaspat
10-12 frunze de menta, proaspata
10 ml ulei de masline
10 ml otet balsamic
1 lingurita mustar
2-3 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
sare
piper

Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Curata verdeturile si spala-le bine. Adauga-le apoi in blender sau intr-un robot de bucatrie de mici dimensiuni, impreuna cu uleiul, otetul, mustarul si usturoiul. Mixeaza foarte bine pana ontii o pasta.

Citeste si Nu va lipsi de pe masa de Pasti - Stufat de miel

Cresteaza carnea din loc in loc, apoi asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust. La final, distribuie uniform marinata preparata anterior, avand grija ca aceasta sa intre si prin crestaturile create.

Adauga pulpa in tava, impreuna cu vinul si putina apa. Coace pulpa la cuptor timp de 3 ore, sau pana este bine patrunsa, iar la suprafata formeaza o crusta. Verifica din cand in cand daca mai are nevoie de apa.
Serveste mielul cu ierburi aromatice, alaturi de diverse garnituri de legume si/sau salate, dupa preferinta. Merge de minune alaturi de un pahar de vin rosu sau alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar vin alb celsius tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021302 (s)