News Flash:

Puiul la rotisor din supermarket iti poate provoca moartea. Uite motivul pentru care sa nu-l mai consumi niciodata!

29 August 2016
2849 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iata o intrebare la care dorim cu totii un raspuns clar. Puiul facut la rotisor, in supermarket, are o culoare foarte apetisanta si un gust delicios. Friptura pregatita in casa e la fel de pofticioasa. Si-atunci care e diferenta? Ce fel de carne e mai bine sa consumam?

Conform raspunsurilor Dr. Oz, nu sunt mari diferente intre cele doua tipuri de friptura. Atat doar ca puiul luat din supermarket are de pana la trei ori mai multa sare. O portie cat palma ta, spre exemplu, contine pana la 350 mg de sodiu. Doar pentru ca nu consumi si pielea, nu inseamna automat ca elimini sarea. Aceasta e introdusa in carne atat in timpul prepararii, cat si in timpul conservarii. Putine persoane stiu ca, in abatoare, pentru conservare, carnea e tinuta in apa cu sare. Astfel, rezista mai mult timp si are o aroma mai buna.

Persoanele cu probleme cardiovasculare nu au voie sa consume puiul la rotisor din supermarket, intrucat sarea le ridica foarte mult tensiunea, provocand decesul in unele cazuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui rotisor friptura cuptor sare carne conservare sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1333
wh0cd481366 generic cialis
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019930 (s)