News Flash:

Puisori de Pasti

24 Martie 2016
1632 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua medii
1 bucatica de morcov
cateva boabe de piper

Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tari.
2. Decupeaza din morcov un semicerc si cresteaza-l usor, ca sa arate precum creasta unui pui.
3. Decupeaza tot din morcov doua bucatele in forma de V, ca pentru cioc.
4. Infige doua boabe de piper intr-un ou, in loc de ochi, pune creasta si ataseaza si ciocul.
5. Pe al doilea ou injumatateste-l. Lasa galbenusul inauntru. Pune-i si acestuia ochi si cioc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta pasti aperitiv pasti gustari pasti antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013512 (s)