News Flash:

Pui umplut cu orez si legume

15 August 2013
2060 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui

Pentru marinata:
2 linguri ulei
1 lingura boia de ardei iute
1 lingurita curry
sare
piper
rozmarin

Pentru umplutura:
1 ceapa
2 linguri pasta de tomate
200 g orez
sare
piper
patrunjel verde
1 morcov
1 ardei rosu

Mod de preparare:


Prima data incepem sa separam pielea de carne (de pe piept). Din piept am facut snitele. Spalam puiul si il lasam deopoarte. Intr-o tigaie calim ceapa putin dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul si lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam orezul spalat in cateva ape si apa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana este gata orezul. La final adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust. Lasam sa se raceasca.
Umplem puiul cu amestecul de orez si il coasem cu ata.

Marinata
Amestecam bine toate ingredientele si ungem puiul bine. Asezam puiul in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam putin ulei si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui rozmarin patrunjel verde ardei rosu marinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011657 (s)