News Flash:

Pui umplut cu ficatei

7 Iunie 2011
2910 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui umplut cu ficatei
Ingrediente: 1 pui mare 2 felii de paine cu densitate mare 4 catei de usturoi 3 oua 300 gr ficatei de pui 1 legatura ceapa verde 200 gr cascaval ras 1 ceasca supa de pui sare piper verde patrunjel Mod de preparare: Ficatelul se toaca bucatele foarte mici si se prajeste in putin ulei, apoi se scurge. Ceapa verde, usturoiul si verdeata se toaca marunt, se amesteca cu sare, piper, cele 3 oua batute, miezul de paine si apoi cu ficatelul prajit si cu cascavalul ras. Puiul se spala, se unge cu ulei si condimente si apoi se umple cu amestecul de ficatei, punandu-se scobitori la intrare, sa nu iasa umplutura. Se pune puiul intr-un vas inalt, se toarna supa de pui amestecata cu condimente deasupra si se lasa la cuptor timp de 1,5 ore, pana ce puiul este foarte bine facut si carnea se desprinde usor de pe os. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine almette naut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013628 (s)