News Flash:

Pui Teriyaki si cuscus cu lamaie

26 Martie 2013
1834 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr cus cus
8 aripioare de pui spalate si taiate in doua
2 linguri de otet de orez
2 lingurite zahar brun
5 linguri sos de soia
2 lingurite de ghimbir proaspat razuit
cativa stropi de ulei de susan
1 lingurita ulei de arahide
2 catei de usturoi razuiti
coaja razuita de la 1 lamaie
zeama de lamaie
patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un bol, otetul, sosul de soia, zaharul brun, ghimbirul, uleiul de susan si uleiul de arahide. Toarna compozitia peste aripioarele de pui. Lasa-le la marinat 15 min, apoi prajeste-le intr-o tigaie cu capac.
Cand se rumenesc, toarna marinata in tigaie si lasa-le sa fiarba pana cand sosul scade in tigaie si devine ca un sirop.
Cus cus-ul, se pune intr-un bol adanc, se toarna peste el cca 300 -350 gr supa sau apa fierbinte. Se lasa pana se absoarbe supa sau apa, apoi se condimenteaza cu usturoi, sare, zeama de lamaie,coaja razuita dupa gust si cativa stropi de ulei.  Se decoreaza cu patrunjel tocat.

Pui Teriyaki si cus cus cu lamaie recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cus cus zahar brun ghimbir patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1209 viz    0 com
3602 viz    0 com
1539 viz    0 com
1713 viz    0 com
2953 viz    0 com
1306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013705 (s)