News Flash:

Pui Tandoori cu praz si portocale

31 Ianuarie 2012
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui Tandoori cu praz si portocale
Ingrediente:

8 pulpe de pui
1 lingura praf tandoori masala
ulei de masline
sare
2 portocale
10 cm de praz feliat rondele

Mod de preparare:

Pulpele de pui le-am spalat, crestat, puse in tava de yena, stropite cu ulei de masline si pudrate cu tandoori si sare, acoperite cu rondele de praz, insotite de zeama de la o portocala, iar cealalata feliata si asezata printre pulpele de pui. Le-am dat la cuptor pentru maxim 50 min, pana se rumenesc (le mai invartim din cand in cand in tava la interval de 15 min). Am servit cu garnitura de piure de cartofi.
Pui Tandoori cu praz si portocale pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare portocale praz tava garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5460 viz    0 com
7910 viz    0 com
1687 viz    0 com
1923 viz    0 com
1404 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013906 (s)