News Flash:

Pui provensal cu legume

22 Aprilie 2016
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,6 kg pui intreg
4 catei de usturoi
2 cepe rosie
1 dovlecel
400 gr rosii decojite si tocate
50 ml vin alb
250 g ciuperci champignon
50 ml de ulei de masline
100 ml apa
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, cimbru, rozmarin)
sare

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa, feliaza fin ciupercile si taie in cubulete dovlecelul.
2. Portioneaza carnea in bucati potrivite, apoi potriveste-o de piper si sare.
3. Pune putin ulei intr-o oala, la incins si rumeneste in el carnea.
4. Transfera apoi carnea pe o farfurie, iar in ulei rumeneste mai intai usturoiul, dupa care si ceapa.
5. Adauga peste ceapa si usturoi ciupercile, vinul si dovlecelul.
6. Toarna apa, amesteca si lasa putin sa fiarba.
7. Spre final pune rosiile si ierburile aromatice. Amesteca.
8. Dupa cateva minute pune si carnea. Amesteca iarasi. Lasa sa fiarba vreo 40-50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui provensal friptura legume friptura pui reteta carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1989 viz    0 com
3338 viz    0 com
3373 viz    0 com
643 viz    0 com
1836 viz    0 com
805 viz    0 com
506 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020799 (s)