News Flash:

Pui provensal cu legume

22 Aprilie 2016
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1,6 kg pui intreg
4 catei de usturoi
2 cepe rosie
1 dovlecel
400 gr rosii decojite si tocate
50 ml vin alb
250 g ciuperci champignon
50 ml de ulei de masline
100 ml apa
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, cimbru, rozmarin)
sare

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa, feliaza fin ciupercile si taie in cubulete dovlecelul.
2. Portioneaza carnea in bucati potrivite, apoi potriveste-o de piper si sare.
3. Pune putin ulei intr-o oala, la incins si rumeneste in el carnea.
4. Transfera apoi carnea pe o farfurie, iar in ulei rumeneste mai intai usturoiul, dupa care si ceapa.
5. Adauga peste ceapa si usturoi ciupercile, vinul si dovlecelul.
6. Toarna apa, amesteca si lasa putin sa fiarba.
7. Spre final pune rosiile si ierburile aromatice. Amesteca.
8. Dupa cateva minute pune si carnea. Amesteca iarasi. Lasa sa fiarba vreo 40-50 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui provensal friptura legume friptura pui reteta carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2061 viz    0 com
4274 viz    0 com
3564 viz    0 com
689 viz    0 com
1871 viz    0 com
904 viz    0 com
547 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013590 (s)