News Flash:

Pui provensal

13 Iulie 2011
1465 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui provensal
Ingrediente: 1 pui de aproximativ 2 kg 200 g rosii mici 2 ardei grasi rosii 2 dovlecei 3 linguri ulei 1 catel usturoi 1/2 lingurita cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvanta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si se baga la cuptor timp de aproximativ 30 de minute. Ardeii si dovleceii se taie fasii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 fr minute. Cu 10 minute inainte de a scoate puiul se pun rosiile taiate in doua. Se serveste cu cartofi natur si cu patrunjel proaspat presarat deasupra. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://afoodcentriclife.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

961 viz    0 com
1192 viz    0 com
898 viz    0 com
1555 viz    0 com
1249 viz    0 com
1343 viz    0 com
1035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020904 (s)