News Flash:

Pui prajit marinat

26 Decembrie 2011
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui prajit marinat
Ingrediente:

1 piept de pui
faina
piper
sare
ulei

Sos pt. marinat:
 
100 ml supa
100 ml otet
1 1/2 linguri zahar
1 1/2 linguri vin alb
2 linguri sos de soia
un praf de ardei iute sau piper cayenne
1/2 praz
1/4 ceapa mica
1 feliuta lamaie

Mod de preparare:

Prazul se taie in bucati cam de 3 cm lungime si se caleste putin. Se scoate deoparte.
Ingredientele sosului - in afara de ceapa, praz si lamaie - se amesteca si se pun pe foc. Cand incepe sa clocoteasca se adauga ceapa, prazul si lamaia si se inchide focul. Se toarna intr-un castron adanc.
Pieptul de pui se taie in bucati potrivite, se presara putina sare si piper, apoi se da prin faina (merge repede daca se pune putina faina intr-o punga, se pun bucatile de carne, se strange punga si apoi se "agita" putin) si se prajeste pana se rumeneste frumos. Se scoate, se trece in sos si se lasa la marinat pt. 6 ore.

sursa reteta si fotografii: cristina-k.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina piper sare ulei supa otet zahar vin alb piper cayenne praz ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1678 viz    0 com
12085 viz    0 com
2909 viz    0 com
1045 viz    0 com
1784 viz    0 com
1195 viz    0 com
1206 viz    0 com
1038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024264 (s)