News Flash:

Pui prajit cu masline

22 Aprilie 2016
2844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 pulpe de pui
cateva boabe de piper
5 catei de usturoi
2-3 cepe verzi
2 ardei grasi rosii
cateva linguri de bulion
8 linguri de ulei de masline
100 ml vin alb sec
4 rosii
85 g masline verzi, fara samburi

Mod de preparare:

1. Potriveste carnea de sare si piper, apoi pune-o la rumenit in ulei incins.
2. Taie marunt usturoiul si ardeii grasi.
3. Toarna vinul peste carne, pune capacul la tigaie si lasa sa fiarba vreo 15-20 de minute.
4. In alta tigaie rumeneste usor, in ulei incins, ceapa de primavara tocata marunt, usturoiul, rosiile si ardeii grasi.
5. Dupa ce s-au inmuiat, transfera totul in tigaia cu carne si adauga si maslinele, bulionul si boabele de piper. Amesteca si mai lasa pe foc cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui prajit friptura pui reteta friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3482 viz    0 com
8862 viz    0 com
2081 viz    0 com
1893 viz    0 com
1859 viz    0 com
2099 viz    0 com
1936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021355 (s)