News Flash:

Pui "Piri-Piri"

8 Aprilie 2011
2252 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui Piri Piri
Ingrediente: 1 buc. ardei gras rosu, 4 buc. ardei iute, 1 buc. lamaie, 1 lingurita boia de ardei, 1 catel de usturoi, ½ lingurita sare, 500 g file de pui, 30 ml ulei de masline Mod de preparare: Se spala bine ardeii si se îndeparteaza semintele. Se pun ardeii tocati într-o cratita, se stropesc cu suc de lamâie si se lasa la foc mic 8-10 minute. Cu ajutorul unui blender maruntiti ardeii, adaugând treptat boia, usturoi si sare Faceti câte trei taieturi pe diagonala la fileul de pui. Se pune carnea în tava pentru copt, se toarna deasupra sosul de ardei si se stropeste cu ulei de masline. Se da la cuptor timp de 30-35 minute la temperatura de 200 grade.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie crab placinte lamaie ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1356 viz    0 com
2643 viz    0 com
3675 viz    0 com
4316 viz    0 com
3966 viz    0 com
1618 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018883 (s)