News Flash:

Pui picant invelit in bacon - FOTO

12 Ianuarie 2016
1685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva fasii de piept de pui
cateva fasii de bacon
putina boia de ardei iute
piper
sare

Mod de preparare:

Fasiile de pui se dau cu sare, piper si boia iute, eventual si cu chilli, cum am pus eu, dupa care se invelesc in bacon si se prind o scobitoare. Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos! Gustul picant de sub bacon este incantator! Si nu mai spun cum merge cu berea.

Reteta propusa de Raluca Ghinescu. Multumim!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


pui picant pui cuptor aperitiv rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012932 (s)