News Flash:

Pui picant cu vinete si piure de cartofi - FOTO

20 Ianuarie 2012
3113 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui picant cu vinete si piure de cartofi
Ingrediente:

1 kg cartofi
500 g piept de pui
4 vinete
2 cepe
marar
lapte
unt

Mod de preparare:

Am curatat un kg de cartofi albi si frumosi, i-am taiat in jumatati si i-am pus la fiert in apa cu un strop de sare. Intre timp am portionat un piept de pui de vreo 500 gr si am taiat 2 cepe. Am spalat vinetele bine, bine si le-am taiat rondele, le-am calit putin, pana s-au inmuiat.
Intr-o tigaie am calit ceapa si peste ea am adaugat puiul sa se prajeasa. Apoi am taiat si 3 catei de usturoi si i-am pus peste pui impreuna cu un paharut de vin. In acest moment am pus si vinetele deja inmuiate si am lasat sa scada vinul pana la jumatate. La sfarsit am sarat, am piperat, am pus si niste marar si am bagat totul la cuptor pentru 15 minute.
Cat au stat pe foc puiul si vinul, am pasat cartofii, i-am innobilat cu lapte si unt si i-am condimentat. Se serveste cu muraturi.
Pui picant cu vinete si piure de cartofi pregatite de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pui_picant_cu_vinete_si_piure_de_cartofi2
cartofi vinete cepe marar lapte unt tigaie muraturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1868 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020832 (s)