News Flash:

Pui pe sticla - Ingredientul care fragezeste carnea costa doar 3 lei

18 August 2016
15491 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.4 kg carne de pui intreg
 1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita de vegeta
putina sare
1 lingurita piper negru
250 ml bere neagra

Mod de preparare:

1. Amesteca boiaua cu vegeta, piperul si sarea.
pui pe sticla





2. Spala bine puiul, dupa care presara mixul peste el. Baga putin si inauntru.
pui pe sticla





3. Baga sticla apoi.
pui pe sticla





4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
5. Pune puiul cu sticla pe verticala si presara sare de jur imprejur. Berea trebuie sa fie in sticla. Da o aroma mai buna. Asadar, nu umple sticla cu apa, ci pune in ea niste bere. Cine doreste, poate marina putin puiul in bait cu bere. Astfel va fi mai frageda.
pui pe sticla




6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 60 de minute. Dupa aceea mareste temperatura la 200 de grade Celsius si mai tine asa vreo 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura cuptor friptura pui pui sticla retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015648 (s)