News Flash:

Pui Mexican

8 Aprilie 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui Mexican
Ingrediente: 600 g pulpe superioare de pui, 3 catei de usturoi, 1 lingurita coriandru uscat, 500 g rosii, 1 ceapa, 0.5 lingurita piper chili, 1 lingurita sare, 125 g porumb congelat Mod de preparare: Prajiti carnea de pui la foc mediu pe toate partile , apoi scoateti-o din tigaie. Se taie marunt ceapa si usturoiul Prajiti-le timp de 3-4 minute, pâna se înmoaie, în tigaia unde ati prajit carnea. Adaugati sare, chili si coriandru. Adaugati in tigaie rosiile taiate cuburi. Adaugati carnea si se lasa in tigaie 20 de minute, dupa care adaugati porumbul si lasati pe foc inca 5 minute. Adaugati sare dupa gust. Se serveste fierbinte cu orez.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui coriandru usturoi coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025261 (s)