News Flash:

Pui marinat prajit

24 Ianuarie 2012
1550 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui marinat prajit
Ingrediente:

200 g carne de pui
1 ardei

Sos pentru marinat:

2 linguri vin alb
1 lingura zahar
1 lingura sos de soia
1/2 lingurita praf de ghimbir

Pentru "aluat":

1 albus
1 1/2 lingura amidon (cornstarch)
1 lingurita praf de ghimbir
2-3 frunze de ceapa verde tocate marunt

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati cam de 3 cm si se marineaza pt. aprox. 30 min. in sos. Se scoate pe servet de hartie, se sterge de surplusul de sos. Ardeiul se taie in patru sau dupa preferinta. Se bate albusul spuma, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca usor.
Se incinge uleiul la aprox. 165-170 c pe foc mic-potrivit. Se dau bucatile de carne prin "aluat" si se pun cu lingura (ca sa fie bine "imbracate in aluat") in ulei. Se prajesc, intorcandu-le pe o parte si pe alta pana se rumenesc. Se scot pe servet de hartie sau pe gratar sa se scurga de ulei. Se prajesc putin si ardeii. Se scot si ei pe servet. Se servesc toate calde stropite cu putina lamaie.
Din cantitatile de mai sus rezulta doua portii.
Pui marinat prajit a la Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei vin alb zahar albus amidon cornstarch ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3141 viz    0 com
2229 viz    0 com
1590 viz    0 com
1158 viz    0 com
1376 viz    0 com
2107 viz    0 com
1403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015759 (s)