News Flash:

Pui marinat prajit

24 Ianuarie 2012
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui marinat prajit
Ingrediente:

200 g carne de pui
1 ardei

Sos pentru marinat:

2 linguri vin alb
1 lingura zahar
1 lingura sos de soia
1/2 lingurita praf de ghimbir

Pentru "aluat":

1 albus
1 1/2 lingura amidon (cornstarch)
1 lingurita praf de ghimbir
2-3 frunze de ceapa verde tocate marunt

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati cam de 3 cm si se marineaza pt. aprox. 30 min. in sos. Se scoate pe servet de hartie, se sterge de surplusul de sos. Ardeiul se taie in patru sau dupa preferinta. Se bate albusul spuma, se adauga si restul ingredientelor si se amesteca usor.
Se incinge uleiul la aprox. 165-170 c pe foc mic-potrivit. Se dau bucatile de carne prin "aluat" si se pun cu lingura (ca sa fie bine "imbracate in aluat") in ulei. Se prajesc, intorcandu-le pe o parte si pe alta pana se rumenesc. Se scot pe servet de hartie sau pe gratar sa se scurga de ulei. Se prajesc putin si ardeii. Se scot si ei pe servet. Se servesc toate calde stropite cu putina lamaie.
Din cantitatile de mai sus rezulta doua portii.
Pui marinat prajit a la Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei vin alb zahar albus amidon cornstarch ceapa verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3085 viz    0 com
2124 viz    0 com
1528 viz    0 com
1116 viz    0 com
1322 viz    0 com
2027 viz    0 com
1338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013004 (s)