News Flash:

Pui Marengo

7 Iunie 2011
2232 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui Marengo
Ingrediente: 1 pui mare 400 gr ciuperci din conserva sau proaspete 1 ceapa mica alba 1 legatura ceapa verde 300 ml ulei 200 ml vin alb dulce 1 legatura patrunjel 4 rosii mari 4 linguri mari faina sau Gustin 200 ml zeama de carne 50 gr unt de masa 1 franzela sare piper alb Mod de preparare: Se curata carnea de pui, se taie in bucati si se pune la prajit, pana devine aurie. Ceapa verde, ceapa alba si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste pui, la prajit, amestecand. Se adauga faina sau praful Gustin in ploaie, apoi vinul amestecat cu zeama de carne, lasandu-se inca 5 minute. Rosiile se decojesc si se toaca impreuna cu ciupercile si usturoiul, adaugandu-le in vas. Franzela se taie pe jumatate, se unge cu putin usturoiu si se prajeste in tigaie, cu unt, pana se rumeneste. In farfurie se pune o bucata de franzela, apoi pui Marengue deasupra. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gustin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1406 viz    0 com
1122 viz    0 com
1205 viz    0 com
1834 viz    0 com
1011 viz    0 com
959 viz    0 com
3672 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019675 (s)