News Flash:

Pui manastiresc cu condimente

12 Martie 2013
2257 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 bucati mici pulpe superioare pui
7 ciuperci champignon
1 ceapa
5 catei usturoi
100 ml vin alb
200 ml smantana
boia iute
1 mana patrunjel tocat
cimbru
piper
sare

Mod de preparare:

Pulpele de pui le-am condimentat cu sare, piper si boia iute, si le-am prajit in ulei pe ambele parti, apoi am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba la foc mic cca 30 minute (eu am folosit un wok).
Intr-o alta cratita am calit ceapa tocata marunt, am adaugat ciupercile toataie feliute si am lasat pe foc pana s-au inmuiat putin ciupercile. Am adaugat vinul si am lasat sa fiarba cca 10 minute.
Am adaugat ciupercile peste carne, am adaugat usturoiul pisat, cimbrul si am lasat inca vre-o 10 minute pe foc.
Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat, si amestecul l-am pus peste pui. Am lasat sa dea doua clocote si am oprit focul.
Am servit alaturi de mamaliguta calda.

Pui manastiresc recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon ceapa usturoi vin alb smantana boia iute cimbru wok
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019736 (s)