News Flash:

Pui la tava cu rosii cherry

10 Iunie 2016
2045 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr rosii cherry
1 piept de pui, dezosat si depielitat
1 lingura ulei de masline
4 linguri sos pesto
1 crenguta rozmarin
sare
piper

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in patru bucati egale. Asezoneaza-l cu sare si piper dupa preferinte si stopeste-l cu uleiul de masline. Adauga puiul intr-o tava incapatoare si coace-l la foc mediu timp de 10 minute. Adauga apoi rozmarinul tocat si rosiile cherry intregi sau jumatati. Continua sa coci puiul pana cand este bine patruns.
Cand este gata, scoate-l din cuptor si adauga cate o lingura de sos pesto peste fiecare bucata de pui.
Serveste puiul la tava cu rosii cherry alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui tava friptura tava friptura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1948 viz    0 com
2785 viz    0 com
2744 viz    0 com
2013 viz    0 com
24806 viz    0 com
2279 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013618 (s)