News Flash:

Pui la sticla - FOTO

11 Ianuarie 2012
7428 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

un pui intreg
boia dulce
Fuchs vegetal sau vegeta
piper
sare
 

Pentru mujdei:

4 catei usturoi
200 ml smantana

Mod de preparare:

Pune puiul intr-o oala si freaca-l cu Fuchs, boia, sare si piper pana e acoperit uniform. Umple o tava inalta si o sticla de bere cu apa, tava pana la jumatate si sticla plina ochi. Pune puiul pe sticla si sticla in tava si pune totul la cuptor timp de aproximativ o ora sau pana e rumenit si bine facut. Intre timp, zdrobeste cei patru catei de usturoi cu putina sare, amesteca-i cu smantana si inmulteste compozitia cu putina apa sau lapte daca-i prea groasa. Puiul poate fi servit cu paine, fara garnitura, dar merge de minune si cu niste cartofi la cuptor acoperiti si ei cu mujdei.

Lasa pieptul de pui pentru ultima data. Pieptul de pui poate fi taiat cubulete si amestecat cu salata verde, ceapa verde, telemea, ridichi, rosii, castraveti, ardei gras – toate acestea stropite cu ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si ce ierburi mai sunt prin camara.

sursa reteta si fotografii: Pui la sticla (si salata din “resturi”)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pui_la_sticla2
pui boia dulce fuchs vegetal vegeta piper sare usturoi smantana telemea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013243 (s)