News Flash:

Pui la grill cu orez si stafide

24 Ianuarie 2013
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pui grill
sare
80 g unt pentru uns
piper alb si negru

Umplutura:
100 g orez
200 g stafide
un praf sofran

4-5 catei usturoi
20 g unt topit
2 portocale
3-4 linguri pesmet
50 g migdale
 2-3 frunze salata verde
2-3 fire patrunjel
 
Mod de preparare:

Se curata puiul bine, se spala, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si piper. Separat, se pune orezul la fiert in apa cu sare si cu un praf de sofran, pentru culoare. Dupa ce a fiert, se amesteca cu stafidele inmuiate in prealabil, cu usturoiul taiat rondele, cu migdalele si cu putin unt topit.
Se umple puiul cu aceasta compozitie si se asaza in tava tapetata cu unt si cu pesmet, se stropeste cu apa si se baga la cuptor, la foc potrivit. Se taie 2 portocale in felii iar cu 20 de minute inainte de a scoate puiul din cuptor, se acopera cu feliile de portocala si cu seminte de susan si se lasa sa se rumeneasca. Se scoate din cuptor, se taie felii si se serveste ornat cu portocale, patrunjel si frunze de salata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui grill sare umplutura orez stafide praf sofran catei usturoi pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2304 viz    0 com
6159 viz    0 com
2735 viz    0 com
2166 viz    0 com
2244 viz    0 com
1898 viz    0 com
1367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016127 (s)