News Flash:

Pui la cuptor, umplut cu lamaie

14 Aprilie 2017
751 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de 1,4 kg
2 lamai
1 pahar vin alb
50 g unt
sare
piper
maghiran
oregano
cimbru
busuioc
ulei de masline

Mod de preparare:

Am pregatit puiul curatandu-l bine, taindu-i varful aripilor. L-am uns cu ulei de masline si prin interior si exterior, presarand sare si piper.
Una dintre lamai am spalat-o bine, am intepat-o cu o tepusa de frigarui si am introdus-o in pui. Copanele le-am prins in pielea, dar ptr ca mi se parea ca nu stau strans, am infipt batul de frigaruie.
Am pregatit un amestec de ulei de masline, vin alb, sucul de la o lamaie si condimentele, si am adaugat peste pui.

Citeste si despre Pui la cuptor cu ardei gras si cimbru

Untul l-am taiat bucati si l-am pus deasupra puiului.
Am bagat puiul la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora jumatate, intorcandu-l din cand in cand. Am marit temperatura la 220 grade si am mai lasat inca o ora.
Am servit puiul cu cartofi prajiti taiati in bucati mari si salata de varza.

sursa: sim0na-world

vin alb sare maghiran busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020313 (s)

loading...