News Flash:

Pui la cuptor, in stil asiatic

23 Martie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui intreg, taiat bucati
1 lingurita usturoi pisat
2 linguri sos de soia
3 linguri ceapa tocata
1 lingura radacina de ghimbir proaspat rasa
1 legatura ceapa verde tocata marunt
2 linguri miere

Mod de preparare:

Intr-un bol incapator adauga ceapa tocata, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si mierea. Amesteca totul foarte bine apoi toarna continutul peste pui si amesteca totul foarte bine. Asaza puiul in tava impreuna cu marinata si lasa totul sa stea la frigider timp de o ora. Acopera insa vasul inainte, ca mirosul sa nu intre in restul alimentelor din frigider.

Coace puiul la cuptorul incins la 200 de grade timp de 30 de minute apoi intoarce bucatile de pui pe partea cealalta. Adauga ceapa verde tocata si mai coace puiul timp de 5-10 minute sau pana cand este bine patruns.
Scoate puiul pe un platou si presara deasupra susan si patrunjel proaspat, tocat. Poti servi puiul ca atare sau alaturi de o garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui cuptor friptura condimente pui asiatic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013342 (s)