News Flash:

Pui la cuptor cu legume

7 Mai 2012
2584 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui la cuptor cu legume
Ingrediente:

1 pui de cca 1,2 kg
3 cartofi
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei gras rosu
1 conopida medie
1 dovlecel marisor
2 rosii
cimbru
boia iute

suc de la o lamaie
ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:

Spalam si curatim puiul, dupa care il frecam cu boia iute, piper si sare, il punem cu putina apa intr-o tava si il bagam in cuptor pentru maxim 45 de minute. Avem grija sa-l intoarcem macar o data.
In acest timp ne ocupam de legume. Le curatim, le spalam si le taiem bucati potrivite. Langa puiul rumenit punem legumele si dam iarasi la cuptor pentru alte 30-40 minute. Rosia am taiat-o rondele si am asezat-o deasupra legumelor, iar cand puiul s-a rumenit frumos, iar legumele au fost gata am oprit focul. Se poate servi cu muraturi.
Pui la cuptor cu legume a la Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui cartofi morcovi pastarnac conopida dovlecel rosii cimbruboia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9798 viz    0 com
1366 viz    0 com
5128 viz    0 com
2193 viz    1 com
7376 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017590 (s)