News Flash:

Pui la cuptor cu legume

17 Martie 2012
4893 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui la cuptor cu legume
Ingrediente:

1 pui
supa de carne
150 ml vin alb
1 ceapa
400 g castraveti murati
100 g mazare
1 morcov
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
piper
boia dulce
sare


Mod de preparare:
 
Mai intai spalam carnea de pui, apoi umplem puiul cu castravetii murati, taiati marunt. Dupa aceea punem puiul in vas adanc, stropim cu supa de carne si cu vinul alb. Dam la cuptor, la foc mic. Restul legumelor se pun cand friptura a prins culoare rumenie. Se condimenteaza dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui vin alb ceapa castraveti murati mazare morcov ardei rosu cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018484 (s)