News Flash:

Pui la cuptor cu chimen

15 Aprilie 2011
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui la cuptor cu chimen
Ingrediente: 450 g piept de pui fara os, taiat in bucati 3/4 lingura chimion 1/4 lingura piper 1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 1 conserva de rosii tocate, scurse sau 2 rosii de marime medie, tocate 1 conserva fasole neagra 1/3 ceasca lapte 1 catel usturoi, tocat 1/3 cutie branza Munster rasa 1/3 cutie branza elvetiana rasa 2 albusuri de ou paprika Mod de preparare: Se incalzeste uleiul si untul si se pun bucatile de carne; se presara chimionul si piperul. Se tine la foc timp de 3 - 4 minute, pana incepe sa se rumeneasca, dar nu pana este gata, si se indeparteaza din tigaie; in aceeasi tigaie se pun rosiile si fasolea neagra si se lasa pe foc 1 - 2 minute; Amestecul obtinut se pune intr-o tava impreuna cu pieptul de pui; laptele impreuna cu usturoiul se incalzesc pana aproape de fierbere; Se indeparteaza de pe foc si se adauga branza amestecand pana se topeste; albusurile se bat pana prind forma; Amestecul cu branza se toarna peste albusul batut, se amesteca si se pune peste carnea de pui; se presara paprika apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2790 viz    0 com
1485 viz    0 com
2356 viz    0 com
3096 viz    0 com
2253 viz    0 com
1356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019546 (s)