News Flash:

Pui la cuptor cu boia si usturoi

4 Februarie 2012
3628 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui la cuptor cu boia si usturoi
Ingrediente:

2 "coquelets", de cate 500 grame fiecare
1 lingura boia dulce de ardei
1 lingura cu ierburi de provence
2 linguri cu unt
1 capatina de usturoi
1 praf nucsoara
1 lamaie
1 lingurita de sare de mare grunjoasa
1 lingurita de piper 4 arome (roz, alb, verde, negru), proaspat rasnit

Mod de preparare:

Lamai, usturoiul, taiate in doua, se punem in abdomenul cocoseilor, cate 1/2 in fiecare. Din piper, sare, untul inmuiat la temperatura camerei, ierburi, boia, nucsoara, amestecate bine, formam o pasta. Cu aceasta ungem cocoseii pe fiecare bucatica de piele, dupa spalare si uscare. Apoi ii punem in cuptorul incalzit la 180 grade si ii lasam 40 minute, intorcandu-i pe partea cealalta dupa primele 20 minute. Se pot servi cu mamaliga.
Din cantitatile de mai sus rezulta patru portii.
Pui la cuptor cu boia si usturoi pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coquelets unt usturoi nucsoara lamaie piper mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017524 (s)