News Flash:

Pui la cuptor cu ardei gras si cimbru

13 Aprilie 2017
256 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de marime medie – sau 4 pulpe de pui intregi
2 cepe
2 catei de usturoi
1 ardei gras rosu mare (sau 2 ardei mai mici)
1 ardei gras galben mare (sau 2 ardei mai mici)
1 ardei iute rosu
150 gr rosii cherry (sau rosii mari)
4 fire cimbru
200 ml supa de pui sau vin alb
3 linguri ulei de masline
sare si piper

Mod de preparare:

Se taie felii ceapa, iar usturoiul se toaca marunt. Ardeii grasi se taie fasii, ardeiul iute se toaca foarte marunt. Puiul se taie in 6 sau 8 bucati si se elimina pielea.
Se aseaza bucatile de pui intr-o forma de sufleu, unsa inainte. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 180 de grade.
Peste bucatile de pui se aseaza ceapa, usturoiul, legumele, se presara cimbru iar apoi se toarna supa de pui sau vinul alb si uleiul. Se sareaza si pipereaza, iar apoi se da la cuptor aproximativ 30 min, timp in care se intorc bucatile de pui.
Se poate servi cu o salata proaspata sau cu o garnitura de cartofi sau orez.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi rosii cherry cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020250 (s)