Ingrediente:1 pui de marime medie – sau 4 pulpe de pui intregi
2 cepe
2 catei de
usturoi1
ardei gras rosu mare (sau 2 ardei mai mici)
1 ardei gras galben mare (sau 2 ardei mai mici)
1
ardei iute rosu150 gr
rosii cherry (sau rosii mari)
4 fire
cimbru200 ml supa de pui sau vin alb
3 linguri ulei de masline
sare si piper
Mod de preparare:Se taie felii ceapa, iar usturoiul se toaca marunt. Ardeii grasi se taie fasii, ardeiul iute se toaca foarte marunt. Puiul se taie in 6 sau 8 bucati si se elimina pielea.
Se aseaza bucatile de pui intr-o forma de sufleu, unsa inainte. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 180 de grade.
Peste bucatile de pui se aseaza ceapa, usturoiul, legumele, se presara cimbru iar apoi se toarna supa de pui sau vinul alb si uleiul. Se sareaza si pipereaza, iar apoi se da la cuptor aproximativ 30 min, timp in care se intorc bucatile de pui.
Se poate servi cu o salata proaspata sau cu o garnitura de cartofi sau orez.
sursa:
teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)