News Flash:

Pui kebab cu chimen si curry

15 Noiembrie 2013
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g carne de pui
2 linguri curry pasta
1/2 lingurita seminte de chimen
1 linguri de suc de lime
2 castraveti
3 ridichi
1/2 ceapa rosie
200 g struguri rosii
1/2 cana frunze proaspete de coriandru
8 lipii

Mod de preparare
:

Combina carnea de pui cu pasta de curry, semintele de chimen si putin ulei. Trece carnea de pui taiata marunt prin acest amestec, apoi infige-o pe frigarui si pune-le pe gratar pentru 5 minute. Intre timp, amesteca sucul de lime cu castravetele, ridichile, ceapa, rosiile, coriandrul si putin ulei. Asezoneaza compozitia cu sare si piper, apoi asaza pe un platou cate o lipie si pune acest amestec peste lipii, impreuna cu frigaruile de pui.
Serveste puiul kebab cu salata de castraveti si coriandru cald, presarat cu putin parmezan, decorat cu cateva felii subtiri de lime.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete kebab pui kebab
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019393 (s)