News Flash:

Pui inabusit la ceaun

6 Februarie 2013
4596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2,5 kg carne de pui
800 gr rosii conservate
ulei
piper
50 gr usturoi
20 gr zahar
ardei iute
sare

Mod de preparare:

Puiul curatat si portionat se pune la inabusit intr-un ceaun cu o ceasca de ulei. Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou, iar in grasimea ramasa se adauga rosiile si se lasa sa fiarba 10 min. Peste ele se toarna, amestacandu-se bine, piperul, zaharul, ardeiul iute, usturoiul pisat. Dupa ce da un clocot, se adauga puiul. Se serveste cu mamaliguta, vin rosu sau tuica.

Pui inabusit la ceaun recomandat de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii conservate ulei piper usturoi zahar ardei iute sare ceaun clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0980 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010422 (s)