News Flash:

Pui Hasselback cu mozzarella

18 Iulie 2016
7898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
cateva felii de mozzarella feliata
cateva rosii coapte (injumatatite)
cateva frunze de busuioc
2 linguri mix italian de condimente
piper
sare
2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare:

1. Taie pieptul de pui de-a latul, dar nu de tot. In functie de marimea lui, ar trebui ca fiecare piept de pui sa aiba 6-8 felii.
2. Pune in fiecare buzunaras mozzarella, o jumatate de rosie si cate o frunza de busuioc.
3. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava si pune pieptul de pui in ea.
4. Unge ambele bucati de carne cu ulei si presara sare, piper si condimente din mixul italian.
5. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 30 de minute sau pana cand termometrul de friptura arata 80 de grade.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui hasselback hasselback piept umplut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018700 (s)